Close

Hi-Tech tuotanto - Made in Finland!

Suomalaista huipputeknologiaa!

Niqama-laitteiden valmistuksessa käytetään suomalaisen laitevalmistuksen nykyaikaisinta tuotantoteknologiaa. Huolellisen perusmateriaalien ja komponettien valinnan jälkeen suoritetaan eri työvaiheiden yksityiskohtainen suunnittelu uusimpia tietokoneohjelmia käyttäen. Tuotantomenetelmien ja -koneistojen jatkuva kehittyminen pystytään välittömästi hyödyntämään ja optimoimaan tuotannon tehokkuus.   

Lopputuloksena on Niqama-laitteiden maksimaalinen kestävyys, toimintavarmuus, käyttöturvallisuus ja viimeistelyn korkea laatu.   

Tuotantotekniikan etuna on myös joustavuus: suhteellisen pieniä laite-eriä voidaan valmistaa asiakkaiden toivomusten mukaisiksi esimerkiksi päällystysten värisävyjä muuttamalla.

Mara Salstela

Suunnittelun lähtökohtina toimivuus ja visuaalisuus

Niqama Q2 -selänhoitotuolin on suunnitellut kokenut teollinen muotoilija Mara Salstela. Hänen suunnittelutyönsä lähtökohtana on aina käyttäjän kannalta mahdollisimman toimiva tuote, joka samalla vaalii myös visuaalisia arvoja.

Salstelan suunnittelussa ovat tärkeässä roolissa myös turvallisuus, ergonomisuus ja ekologisuus huollon helppoutta unohtamatta.

Suunnittelun lisäksi myös tuotteiden valmistus toteutetaan alusta loppuun Suomessa.


MUOTOILU MUKANA TUOTEKEHITYKSESSÄ

Salstelan moderni muotoilu elää käsi kädessä tuotekehittelyn kanssa. Kun muotoilija on mukana tuotteen piirtämisestä lähtien koko tuontantoprosessin ajan aina maalaamiseen ja kokoamiseen saakka, tulevat kaikki yksityiskohdat otettua huomioon visuaalisesti ja toiminnallisesti onnistuneen lopputuloksen saavuttamiseksi.

Mara Salstela on osoittanut, että hoitava laite voi samalla olla edustava design-tuote. Tyylikkään Niqama-selänhoitotuolin voi sijoittaa vaikka luksushotellin aulaan tai kansainvälisen yrityksen edustustiloihin.